Støt os - Voresklub Podcast

Støt os

Voresklub.dk er udelukkende baseret på frivillig arbejdskraft. Vores gæster bliver ikke betalt for at deltage. Alt det vi laver, skal altid være gratis for vores lyttere. Vi har eksisteret i et år og har til stadighed et voksende antal lytter. Vores mest lyttede podcast er blevet afspillet 450 gange, mens vores mest besøgte indlæg på hjemmesiden er blevet vist 3500 gange. Nedenfor ses vores nøgletal pr. 27/12 2018:

33 podcasts udgivet
5900 afspilninger
3500 sidevisninger på den mest set podcast-nyhed

Der er selvfølgelig udgifter forbundet med at lave en ambitiøs podcast med et seriøst og ordentligt redaktionelt indhold. Vi stræber nemlig efter en fri og saglig debat om SønderjyskE. En debat som vores lyttere skal høre uden baggrundsstøj. En debat som vores gæster kan føre uden at have mikrofonen helt nede i halsen. Voresklub.dk har derfor brug for teknisk udstyr, som skaber de optimale rammer for en god podcast om SønderjyskE.
Vi har fået sponsoreret mikrofoner, headset og mikrofonholdere af virksomheden www.murergrej.dk, og Sydbank og Mikkelborg Kro har sponsoreret et pengebeløb.

Voresklub.dk har derfor brug for din hjælp! Vi kan tilbyde eksponering til vores mange lyttere og reklameplads på hjemmesiden www.voresklub.dk og vores profiler Facebook, Twitter og Instagram.
Hvis din virksomhed har interesse i at blive sponsor for vores ambitiøse podcast, kan du kontakte os på kontakt@voresklub.dk. Du vil få tilsendt en oversigt over mulige sponsorpakker.

Du kan også give et personligt sponsorat til vores podcast. Beløbet er underordnet – vi vil sætte stor pris på ethvert beløb, der måtte komme i vores retning. Alle personlige sponsorater bidrager til at videreudvikle og optimere podcasten til glæde for vores lyttere – dig!

Du kan støtte os på mobilepay: BOX25631

Hvis du eller din virksomhed har andre ideer til sponsorater, et samarbejde til glæde og nytte for begge parter eller noget helt andet, er du/I meget velkomne til at tage kontakt til os på kontakt@voresklub.dk